ΑΝΩ ΜΕΡΑ, ΜΥΚΟΝΟΣ

KOUKOUMI - ΤΟ VEGAN ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

VEGAN KOYZINA

VEGAN KOYZINA

Γιατί Vegan; H vegan διατροφή είναι αποτοξινωτική, αντιγηραντική, αυξάνει την ενέργεια του οργανισμού και υποστηρίζει την ικανότητα του για αυτοϊαση. Σέβεται τα ζώα, είναι χωρίς τοξίνες και αποτελεί τη μόνη επιλογή για ένα υγιεινό τρόπο ζωής.

ΚΡΑΤΗΣΗ

ΕΥΕΞΙΑ

ΕΥΕΞΙΑ

Το Koukoumi Spa είναι αφιερωμένο στην Αρμονία, την Ισορροπία και την Εσωτερική Γαλήνη. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο βιολογικά, φυτικά καλλυντικά που δεν δοκιμάζονται σε ζώα. Βιώστε την Ηρεμία μέσα από μια περιποίηση, που παρέχει αναζωογόνηση, ανακούφιση και κάποια έντονα συναισθήματα.

ΚΡΑΤΗΣΗ

ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Πιστεύουμε στην Υγεία: Καλή Διατροφή, Τακτική Άσκηση, Βαθιές Αναπνοές σε φυσικό περιβάλλον χωρίς άγχος. Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε ένα συνδυασμό vegan διατροφής και στοχευμένης άσκησης που είναι τόσο φυσικός όσο και εύκολος.

ΚΡΑΤΗΣΗ

Καλώς ήρθατε

Koukoumi: Εδώ Φυσάει Αλλιώς

Καλώς ήλθατε στο ξενοδοχείο Koukoumi 5*, το 1ο και Μοναδικό Vegan Ξενοδοχείο στην Ελλάδα. “Κουκούμι” στη μυκονιάτικη διάλεκτο σημαίνει απάνεμο, προστατευμένο, άνετο μέρος για χουζούρι.

Στην καρδιά του νησιού, στον παραδοσιακό οικισμό της Άνω Μεράς, δημιουργήσαμε το Koukoumi για να αποτελέσει ένα ήρεμο καταφύγιο για τον εκλεπτυσμένο ταξιδιώτη. Σε αυτό το περιβάλλον θελήσαμε να φέρουμε μια ανάσα δροσιάς και ανανέωσης στη φιλοξενία, να δείξουμε την ανθρώπινη όψη του νησιού και να υποστηρίξουμε μια νέα φιλοσοφία ζωής. Μπορούμε να απολαύσουμε τη ζωή χωρίς να βλάπτουμε τον εαυτό μας, τη φύση ή τα ζώα. Εδώ ο βίγκαν θα βρεθεί στο φυσικό του περιβάλλον αλλά και ο καθένας από εμάς θα δοκιμάσει έναν εναλλακτικό και ειρηνικό τρόπο ύπαρξης, ικανοποιώντας παράλληλα όλες του τις αισθήσεις.

Σεβόμενοι τις αρχές της Αυθεντικότητας, της Απλότητας και της Ισορροπίας προσφέρουμε ένα άψογο επίπεδο εξυπηρέτησης, επιτρέποντας στον επισκέπτη να αφήσει πίσω τις έγνοιες, να χαλαρώσει και να απολαύσει μια διαμονή που χαρακτηρίζεται από αρμονία και υγιεινές επιλογές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καλώς ήρθατε
 • Lovers' Haven

  Lovers' Haven

  Τailor-made honeymoon experience for couples who want to share an unforgettable experience

 • Koukoumi Retreat

  Koukoumi Retreat

  At Koukoumi we offer a personalized all retreat experience for people who want to live an unforgettable and complete experience that includes accommodation, nutrition, spa treatments and fitness.

  ΔΩΜΑΤΙΑ

  Αναπνεύστε ελεύθερα, σε ένα boho chic περιβάλλον που σέβεται την παραδοσιακή μυκονιάτικη αρχιτεκτονική!

   ΕΣΤΙΑΣΗ

   Vegan κουζίνα

   Μια Vegan διατροφή είναι φυσική, ολοκληρωμένη και δεν ασκεί βία σε ζώα,. Είναι η λογική επιλογή για μια υγιεινή ζωή. Φρούτα, λαχανικά, όσπρια, δημητριακά, σπόροι και ξηροί καρποί σε ισορροπημένους συνδυασμούς παρέχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που καλύπτουν τις ανάγκες ανθρώπων κάθε κουλτούρας και θρησκείας.

   ***Το εστιατόριο μας είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες μετά από κράτηση.

   Badges

   epanek

   COVID - 19

   Koukoumi Hotel is certified with the Health First and Covid shield badge and follows the cleaning and disinfection protocols according to the Greek Ministry of Health guidelines

   covid_shield
   covid_protocol