Ανακαλύψτε την vegan κουζίνα

Εστιατόριο

Εστιατόριο

Μια Vegan διατροφή είναι φυσική, ολοκληρωμένη και δεν ασκεί βία σε ζώα,. Είναι η λογική επιλογή για μια υγιεινή ζωή. Φρούτα, λαχανικά, όσπρια, δημητριακά, σπόροι και ξηροί καρποί σε ισορροπημένους συνδυασμούς παρέχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που καλύπτουν τις ανάγκες ανθρώπων κάθε κουλτούρας.

Ταυτότητα:

Στο 100% vegan εστιατόριο μας μπορείτε πάντα: να επιλέξετε από το a la carte menu και τον πλούσιο μπουφέ του Breakfast, να απολαύσετε το γευστικό Brunch, να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα με τα πιάτα του All Day Comfort μενού, τα Signature Smoothies και Cocktails, να ενδώσετε στο Fine Dining με μεσογειακές και ιαπωνικές επιρροές και να ανακαλύψετε την πρώτη λίστα vegan κρασιών της Ευρώπης με αποκλειστικά πιστοποιημένους vegan οίνους.

Δημιουργούμε με πρώτης ποιότητας προϊόντα με ελάχιστη ή καθόλου επεξεργασία και φρέσκα λαχανικά από εμπόρους της εμπιστοσύνης μας.

Φροντίζουμε τις ανάγκες σας με επιλογές χωρίς γλουτένη και διατροφικά προγράμματα φτιαγμένα για εσάς σε συνεργασία με τον personal trainer μας.

Φυσικά, μόνο προϊόντα φυτικής προέλευσης μαγειρεύονται στην κουζίνα μας.

Κατεβάστε το μενού μας

 
image

Φόρμα κράτησης εστιατορίου

Να σας ενημερώσουμε ότι η κράτηση είναι για 2 ώρες
Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά
epanek

COVID - 19

Koukoumi Hotel is certified with the Health First and Covid shield badge and follows the cleaning and disinfection protocols according to the Greek Ministry of Health guidelines

covid_shield
covid_protocol